Stikstof kopen en koken

Stikstof kopen en koken

STIKSTOFLEVERANCIER VOOR DE HORECA

Als u op zoek bent naar een nieuwe invulling van het menu en meer beleving aan tafel, dan zijn wij de juiste partij om mee samen te werken.  Het gebruik van stikstof is via ons betaalbaar omdat wij alleen aan de horeca leveren en collectief inkopen. Zo kunnen we scherpe prijzen bieden en staat u als horeca altijd op de eerste plaats.

Wij leveren aan bijna alle sterrenrestaurants die stikstof gebruiken, maar zorgen er ook voor, dat u makkelijk een beleving op de kaart kan zetten, wanneer u weinig of geen ervaring heeft. Het gebruik van stikstof in de keuken en aan tafel geven uw zaak een totaal-impuls.

  • Spannende menu items
  • Uitdaging/stimulans en leerproces voor de keuken
  • De betere parttimers werken graag bij u
  • Hoge beleving bij uw gasten
  • Mond op  mond reclame

Neem contact met ons op en we helpen u graag verder  

IceFondue

Icefondue is ontstaan uit het gebruik van stikstof in sterrenrestaurants. Icewizard bedacht de nieuwe vorm van fonduen in 2009. Na de ontwikkeling van een geschikte en betaalbare icefondueset, kwam het in 2011 op de markt voor de horeca. In 2012 won dit concept 2 Horecava Innovation Awards. Naast dat u met icefondue gasten zelf ijs-tapas laat maken kunt u met stikstof ook veel keuken en tafelbereidingen maken. Maak aan tafel bijvoorbeeld een spannende sorbet of zet een icefondue-buffet neer. Icefondue.com 

stikstof-tank-20
stikstof-tank-180
stikstof koken en kopen

Stikstofijs

Door het gebruik van stikstof bij de snelle bereiding van sorbetijs, ontstaan er kleine ijskristallen met minder scherpe punten. In tegenstelling tot langzaam vriezen, zorgt dit voor een zalfachtige structuur van het ijs. De smaak van de ingrediënten blijven ook beter behouden. We denken graag mee en helpen u met advies om het gebruik van stikstof goed op de kaart te zetten.

rotsen
Call Now Button