Op uw event

Op uw event

Beurzen en brand activation

Wij leveren producten met een hoog entertainmentgehalte. Dit versterkt uw marketing en communicatie als we met u een plan van aanpak maken. Onze producten kunnen bijna altijd gekoppeld worden aan uw product of dienst. Genereer mensen rondom uw beursstand en laat uw doelgroep genieten van verschillende ijs-tapas. Op een beurs breken wij het ijs tussen uw sales-mensen en potentiële klanten. Dit levert op uw stand al snel een open gesprek op. Bezoekers van uw stand zullen hier thuis nog over napraten. Door onze achtergrond in de reclame en communicatie, kunnen en denken we, graag met u mee.

Neem contact met ons op om te sparren.

CPHI BARCELONA

Bedrijfsfeesten,
trouwerijen en party’s

Zoekt u naar een originele invulling van catering en entertainment tegelijk? Wij verwennen uw personeel en/of gasten graag met onze producten en diensten. Alle producten van Icewizard worden met een hoog entertainmentgehalte geserveerd. Een spannend stikstofijs-buffet, rokende cocktails of ons totaalconcept N2X, prikkelen alle zintuigen.

Neem contact met ons op voor originele ideeën.

Nutricia

Sterrenlunch of diner op locatie

Wilt u op een locatie een sterrenlunch of diner verzorgen? Wij kunnen een top-chef leveren, die de hele culinaire avond, tot in de puntjes verzorgt. Wij leveren personeel, servies, linnen, glaswerk en passende wijnen. Wij verwennen u graag een middag of avond, op gastronomisch hoog niveau.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid. 

Icewizard day
Call Now Button