Live cooking

Live cooking

Event entertainment – live cooking met vloeibare stikstof

Heeft u weleens gedacht aan live cooking als showelement voor op uw beurs of festival? Of live cooking als attractie op uw beursstand om potentiële klanten aan te trekken?

Bij live cooking denkt u misschien in eerste instantie aan een lekkere sappige steak die sissend en geurig direct voor u bereid wordt op een grill. Erg lekker natuurlijk, voor wie van vlees houdt.

Maar veel toegankelijker en bovendien lekker licht verteerbaar zijn de bite-sized ijs-tapas die u in een ijzingwekkend tempo live kunt (laten) bereiden met behulp van vloeibaar stikstof van Icewizard. 

Catering én entertainment 

Omdat Icewizard catering en entertainment in 1 biedt, gaat de beleving voor uw gasten veel verder dan alleen een verrassend lekker hapje. Check onze productpagina voor enkele voorbeelden van verrassende versnaperingen, die met behulp van vloeibaar stikstof van Icewizard snel te bereiden zijn.

De ijs-tapas zijn standaard gebaseerd op heerlijk vers fruit, popcorn, chocolade en chocolademousse, maar er is nog veel meer mogelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan knetterende ‘nitro creme soep’, ‘cocktail-sorbets’ of rokende ‘dragon-cheeseballs’.

De live bereiding is op zich al een heel spektakel, maar ook de hapjes zelf zorgen bovendien voor een magisch rook-effect die de tongen gemakkelijk losmaakt. We denken graag met u mee over een invulling die goed past bij uw evenement of gelegenheid, waarmee u zorgt voor een onvergetelijke indruk bij uw bezoekers op uw stand, beurs, festival of ander evenement. 

Live cooking met de Nitrogirl 'Smocktails'
Live cooking met de Nitro Girls

Live cooking als unieke ijsbreker 

U kunt Icewizard inzetten voor brand activation of andere promotionele doeleinden van uw business. Het spectaculaire live cooking element, de rokende effecten en de verrassende smaakexplosies zijn een echte ijsbreker voor spontane salesgesprekken. De meest hardnekkige ijskonijnen en de koelste kikkers lopen warm voor de smaakvolle appetizers, of onze beruchte ‘smoking cocktails’.

Icewizard wordt ook veel benaderd voor bedrijfsfeesten, jubileumvieringen, release-parties of andere exclusieve evenementen. Onze Nitro Girls zijn een goed voorbeeld van mobiele entertainment en door de flexibiliteit van het concept op een breed scala aan evenementen inzetbaar. 

Betaalbare luxe, exclusieve verwennerij 

De mogelijkheden om uw beurs- of standbezoekers te trakteren op een unieke belevenis met deze manier van live cooking reiken net zo ver als uw eigen fantasie.

De beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij als u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw bezoekers of prospects exclusief te trakteren op een onvergetelijke ervaring, waar nog lang over nagepraat wordt.

Check onze productpagina en laat u verrassen door onze producten en concepten. Of neem meteen contact op en bespreek de mogelijkheden direct! 

Call Now Button