Stikstof kopen

Stikstof kopen

Icewizard is dé stikstofleverancier voor de horeca

Zoekt u naar nieuwe mogelijkheden om de beleving en sfeer bij uw gasten aan tafel te verhogen? U kunt als horeca-onderneming vloeibare stikstof kopen voor het live bereiden van gerechtjes aan tafel. De spectaculaire rookeffecten laten een onvergetelijke indruk achter.

Uw gasten raken maar niet uitgepraat over deze enerverende ervaring. Dat zorgt automatisch voor een toestroom aan nieuwe klanten die het nieuwe concept ook graag komen uitproberen. 

Sinds 2010 zijn er vele sterrenrestaurants en hotels in Nederland en België die stikstof kopen via Icewizard. Anno 2021 komen daar nog steeds meer bij.

Natuurlijk is dit niet alleen voor het hogere segment weggelegd. Ook als u nog maar weinig ervaring heeft, zorgen wij ervoor dat u op een eenvoudige manier een unieke beleving op de kaart kan zetten, zowel voor uw gasten als voor de keuken.

Waarom geeft het gebruik van stikstof bij uw horeca-onderneming in de keuken en aan tafel een totaal-impuls?

  • Spannende menu-items zorgen voor een klein spektakel en groot plezier bij uw gasten aan tafel
  • Het werken met vloeibare stikstof vormt een leuke uitdaging voor de keuken en stimuleert het leerproces
  • De betere parttimers werken daardoor graag bij u, wat het eenvoudiger maakt de juiste mensen aan uw horeca-onderneming te binden
  • De bijzondere beleving bij uw gasten zorgt als vanzelf voor een uitstekende mond-tot-mond reclame voor uw zaak.

Icewizard maakt van stikstof kopen een koud kunstje voor elke serieuze horeca-onderneming. Vloeibare stikstof kopen bij Icewizard als vaste leverancier is prijstechnisch erg gunstig, omdat wij collectief inkopen en exclusief aan de horeca leveren tegen concurrerende tarieven. 

Stikstof kopen? Icewizard helpt je graag verder
Stikstof kopen? Wij hebben stikstof in elk formaat
stikstof koken en kopen

Stikstof kopen? Wees er snel bij!

Kun u niet wachten en wilt u vandaag nog stikstof kopen bij Icewizard? Tot 22:00u ‘s avonds kunt u nog contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken, samen kijken we wat er mogelijk is.

Wilt u eerst weten wat er allemaal mogelijk is met vloeibaar stikstof, zoals het bereiden van vers dessertijs met vloeibare stikstof? Of een spectaculaire ijsfondue voor nog meer plezier van uw gasten, omdat ze hier zelf mee aan de gang kunnen? Check ook onze productpagina voor onze verrassende concepten en enkele voorbeelden van producten die gemaakt kunnen worden met de vloeibare stikstof van Icewizard.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bel 06-19 99 99 96

Stikstof kopen? Maak er rotsen mee
Call Now Button